Adresgegevens
Grand Café de Graanbeurs
Nieuwstraat 3 /
Noordstraatpromenade
4531 CV Terneuzen
tel: 0031 - (115) 613052
welkom@degraanbeurs.com

instagram-graanbeurs

Facebook-logo


Ins & Outs


cafe
Unieke cosy 'private-room'... "De Graanzolder"
Voor een besloten borrel, een familiediner, vergadering of bedrijfsbijeenkomst beschikken we over onze 'Graanzolder'. Deze gezellige Graanzolder is geschikt voor een borrel tot 30 personen en een diner of vergadering tot 20 personen. Informeer hier naar onze mogelijkheden!

Vrijdagmiddagborrel:
Een mooie afsluiting van de werkweek, laat het weekend maar beginnen! Iedere vrijdag tussen 16.30 - 18.30 uur, vrijdagmiddagborrelen bij de Graanbeurs met hapjes van het huis! Natuurlijk een prima moment om aansluitend het weekend te beginnen onder het genot van een diner!

(te) Weinig tijd?
Even snel lunchen of dineren tijdens de lunchpauze, voor een film of theatervoorstelling? Bij ons kan het! Geef van tevoren aan hoeveel tijd je hebt en we zorgen ervoor dat je op tijd op je afspraak bent! Echt weinig tijd? Geef van te voren je menukeuze en aanvangstijd door en wij zorgen dat het gerecht op dat tijdstip op tafel staat!

High tea, wine of beer?
Geniet van onze uitgebreide high tea à € 19,50. Ruim 2,5u genieten van onbeperkt thee, koffie en heerlijke hapjes in 3 gangen. Sandwiches, warme hapjes en heerlijke huisgemaakte zoetigheden. Meer zin in hartig met een goed glas wijn of bijzonder biertje? Reserveer dan onze high wine of high beer à € 24,50 per persoon. Hierbij geniet je ruim 2u van heerlijke hartige hapjes met bijpassende bieren of wijnen. Echt een aanrader én genoeg als volledige maaltijd.

Internet
In de Graanbeurs kan je tijdens je lunch, diner, borrel of kop koffie gratis gebruik maken van internet.